CULTURĂ'N ȘURĂ

Teatru în sate bihorene

Perioada: iulie - august 2022

afis Teatru în sate bihorene
Casa din vale a Anei Luchii

Este a doua oară când trupa Cultură’n Șură vine în județul Bihor. În 2021, curtea Anei Luchii din Husasău de Tinca și Crama Rákóczi din Ghida, comuna Balc, au găzduit două reprezentații ale spectacolului „Experimentul”. Aproape 300 de membri ai celor două comunități rurale au participat la evenimente, lucru ce arată deschiderea pe care o au oamenii de la sat față de manifestările artistice profesioniste.

De această dată, sătenii sunt invitați la spectacolul „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț, desemnat „Cel mai bun spectacol” la Festivalul Comic 7B. Artiștii George Constantinescu, Florentina Năstase și Valentin Cristian Terente vor urca pe scena #culturănșură pentru a delecta audiența cu o comedie de zile mari!

Asociația Cultură’n Șură este proaspăt laureată a Premiului Special acordat de British Council Romania în cadrul Galei Premiilor UNITER pentru merite deosebite în dezvoltarea și accesibilizarea culturii în mediul rural.

afis Teatru în sate bihorene
Florentina Năstase și George Constantinescu în „Cerere în căsătorie”

Mulțumim partenerilor care s-au implicat în organizarea evenimentelor: Centrul tradițional de conectare la viața simplă, Primaria Cociuba Mare, Primaria Comunei Tinca, Școala Gimnazială nr. 1 Husasău de Tinca, Școala Gimnazială nr. 1 Cociuba Mare, Trupa TincART, Liceul Teoretic Nicolae Jiga, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Romania Educab, Cento Group, Daisler Print House, Teatrul de Artă București

Evenimente în cadrul proiectului

 1. marți 26 iulie 20:00 2022

  Cerere în căsătorie

  Tinca, Bihor

  Centrul Cultural

  Urmărește pe Facebook
 2. miercuri 27 iulie 21:00 2022

  Cerere în căsătorie

  Cociuba Mare, Bihor

  la platou

  Urmărește pe Facebook
 3. joi 28 iulie 21:00 2022

  Cerere în căsătorie

  Husasău de Tinca, Bihor

  la casa din vale a Anei Luchii

  Urmărește pe Facebook

Parteneri principali

afis Teatru în sate bihorene

Parteneri în proiect

contact@culturansura.ro

Înscrie-te la newsletter

relații cu publicul Florentina Năstase

manager proiect Victor Olăhuț

/ culturansura