CULTURĂ'N ȘURĂ

Proiecte

15 iunie - 15 noiembrie 2020

Lumina din spatele privirii

Lumina din spatele privirii

În cadrul acestui proiect a fost produs spectacolul „Văzduh” și vor fi susținute 10 reprezentații în cadrul unui turneu național

15 iunie - 31 octombrie 2020

Teatru pe uliță

Teatru pe uliță

Vara aceasta teatrul revine în aer liber, în cele mai pitorești și inedite spații alternative de joc: șurile și curțile sătenilor, grădinile și parcurile de vară din întreaga țară vor deveni pentru o seară săli de spectacol!

25 mai - 15 august 2020

Coeziune prin teatru

Coeziune prin teatru

Cultură’n Șură vine în comuna Someș-Odorhei pentru a lucra cu elevii Școlii „Vasile Lucăcel”. Pe timpul verii vom fi alături de copii și vom  pune pe picioare o trupă de teatru.

19 iulie - 13 noiembrie 2019

Teatru implicat

Teatru implicat

„Teatru Implicat” este un proiect care își propune să facă legătura dintre lumea satului și cea a orașului printr-un demers unic în peisajul cultural românesc: pe de o parte, un spectacol de teatru profesionist creat într-un teatru din mediul urban a fost jucat în 6 sate, iar pe de altă parte, un spectacol-documentar creat din mărturiile unor femei din mediul rural a fost jucat în teatre convenționale de la oraș. 

15 martie – 31 mai 2019

Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru

Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru

Fundația de Sprijin Comunitar, Asociația Mutatis Mutandis și Asociația Cultura’n Șură s-au unit pentru a realiza un proiect inedit intitulat „Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru”  ce și-a propus să răspundă nevoii fundamentale de acces la servicii de sănătate și de consiliere socială și psihologică a femeilor din 4 comunități rurale și orașul Bacău. 

15 noiembrie 2018 - 28 februarie 2019

Cultură’n Șură – Teatru pe șoseaua de centură

Cultură’n Șură – Teatru pe șoseaua de centură

Centura capitalei se prezintă ca o linie de demarcație între prosperitate și pauperitate, între cultură și absența ei. Ne-am decis să schimbăm această paradigmă și să formăm o nouă generație de spectatori. Suntem conștienți de exodul tinerilor de la sat la oraș, știm că forța de muncă din orașele de mâine se află azi în zonele limitrofe acestora și dorim să le oferim un bagaj cultural care să le ofere un avantaj în orice mediu s-ar afla.

15 iunie - 31 octombrie 2019

Teatru de vară la țară

Teatru de vară la țară

În cadrul proiectului „Teatru de vară la țară”, Asociația Cultură’n Șură în colaborare cu partenerii săi locali (primării, biblioteci locale) a dus spectacolul „Doctor fără voie” de Moliere, în regia lui Victor Olăhuț, în 9 sate și comune din județele Dâmbovița, Vâlcea, Sibiu și Sălaj

contact@culturansura.ro

Înscrie-te la newsletter

relații cu publicul Florentina Năstase

manager proiect Victor Olăhuț

/ culturansura